23.5 C
Athens

Μαρτίνς σε παίκτες: Αν νομίζετε πως έχει τελειώσει η δουλειά μας, κάνετε λάθος

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του, τόσο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όσο και για τη συνέχεια στα play off της Super League, ζητώντας τους να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και να μην εφησυχάσουν.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ναι μεν ήταν σπουδαία και πολύ σημαντική, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος -σύμφωνα με την SportDay- μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του, ζητώντας τους να συνεχίσουν με την ίδια συγκέντρωση και επιθυμία.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος είπε στους παίκτες του:

«Αν νομίζετε πως έχει τελειώσει η δουλειά μας στο πρωτάθλημα, κάνετε λάθος. Μην ξεχνάτε πως θέλουμε, αν μπορέσουμε, να κατακτήσουμε αήττητοι τον τίτλο, γι’ αυτό συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια επιθυμία. Ένας από τους στόχους που μας έχουν απομείνει είναι να μη χάσουμε κανένα ματς στα play offs».

Από εκεί και πέρα γίνονται σκέψεις για τον αγώνα με τον Άρη (14/06, 21:30), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ακόμα και για αλλαγή συστήματος με τους Κώστα Φορτούνη και Λαζάρ Ραντζέλοβιτς να διεκδικούν μία θέση εκ των τριών (Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε) στο κέντρο.

Βέβαια, ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έχει ταξιδέψει στην πατρίδα του για την κηδεία της νονάς του και αναμένεται να επιστρέψει εγκαίρως, ίσως να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς