21.4 C
Athens

Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό με άνεση η Λεβερκούζεν, σκόρπισε τη Σααρμπρίκεν

Σε ρυθμούς… προπόνησης, η Λεβερκούζεν έβγαλε την «υποχρέωση» απέναντι στη μικρούλα Σααρμπρίκεν (0-3) που αγωνίζεται στην Δ’ κατηγορία της Γερμανίας και προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια και αυτό αποτυπώθηκε στο χορτάρι από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα. Ο Ντιαμπί άνοιξε το σκορ στο 11′ και ο Αλάριο οχτώ λεπτά αργότερα έγραψε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο ρελαντί στο 58′ ο Μπελαραμπί.

Ασφαλώς και για τη Σααρμπρίκεν το έργο ήταν πολύ δύσκολο, αφού εκτός από τη διαφορά δυναμικότητας δεν είχε τον παραμικρό αγωνιστικό ρυθμό, αφού εν αντιθέσει με τη Λεβερκούζεν που αγωνίζεται στην Bundesliga, εκείνη δεν είχε δώσει ούτε ένα ματς, καθώς το πρωτάθλημα της διεκόπη οριστικά λόγω κορωνοϊού.

Όσον αφορά στην ομάδα του Πέτερ Μπος, αυτή προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό μετά από 11 χρόνια και έχει κερδίσει μόλις μία φορά το τρόπαιο. Στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου θα επιδιώξει μια δεύτερη κατάκτηση απέναντι στον άλλο φιναλίστ που θα προέρχεται από το ζευγάρι Μπάγερν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (10/6, 21:45).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς