22.8 C
Athens

Ντιμπάλα: Θα ήταν πολύ ωραίο να έπαιζα στην Μπαρτσελόνα, αλλά…

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για τη Γιουβέντους, αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα και επισήμανε ότι θα ήταν πολύ ωραίο να έπαιζε εκεί, αλλά έχει ακόμα συμβόλαιο με τη «Γηραιά Κυρία» στην οποία είναι χαρούμενος.

Ο Αργεντινός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο CNN και ουσιαστικά έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν την Μπαρτσελόνα να κινείται για την απόκτησή του.

Τόνισε, βέβαια, ότι θα ήταν πολύ ωραίο να αγωνιστεί με τη φανέλα των Μπαλουγκράνα, αλλά στη Γιουβέντους νιώθει καλά.

Συγκεκριμένα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι η Μπαρτσελόνα είναι τεράστια ομάδα παγκοσμίως και ο Μέσι εκεί την κάνει ακόμα μεγαλύτερη. Θα ήταν πολύ ωραίο να έπαιζα εκεί, αλλά η Γιουβέντους είναι επίσης ένα απίστευτο κλαμπ, πολύ μεγάλο, γεμάτο ιστορία, όπου υπάρχουν σήμερα σπουδαίοι παίκτες. Υπάρχει αρκετή ποιότητα εδώ. Εχουμε τον Μπουφόν και τον Ρονάλντο, οι οποίοι κάνουν την ομάδα μεγάλη».

Για το συμβόλαιό του και το αν θα ανανεώσει: «Για εμένα δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Εχω συμβόλαιο για περίπου 1,5 χρόνο ακόμα. Δεν είναι πολύ βέβαια. Αλλά καταλαβαίνω πως λόγω του κορωνοϊού, δεν είναι εύκολο για τους συλλόγους να προχωρήσουν σε ανανεώσεις παικτών. Προφανώς ανήκω στη Γιουβέντους και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Οι άνθρωποι με αγαπούν πάρα πολύ και εγώ επίσης. Έχω μεγάλη εκτίμηση για τον σύλλογο και τους ανθρώπους που είναι εδώ, έχω καλή σχέση με τον Πρόεδρο και σίγουρα κάποια στιγμή θα συζητήσουμε για το μέλλον μου, ή ίσως όχι, δεν ξέρω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς