22.7 C
Athens

Λαμία – Παναιτωλικός 2-0: Με το δεξί η ομάδα του Μάντζιου

Η Λαμία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα play out της Super League νικώντας δύσκολα τον Παναιτωλικό με 2-0.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να είχε την κατοχή της μπάλας σε μεγάλο βαθμό υπέρ του, αλλά η Λαμία έδειξε πιο αποφασισμένη να πάρει τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 29ο λεπτό, όταν ο Σκόνδρας πέρασε στην περιοχή του Παναιτωλικού και γύρισε την μπάλα στον Βιγιάλμπα, ο οποίος δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση και έκανε το 1-0.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να σημειώσουν κάποιο γκολ και τη Λαμία να έχει το προβάδισμα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι προσπάθειες τους δεν βρήκαν τον στόχο.

Στο 76ο λεπτό ο Μπιανκόνι, πήρε τη θέση του Βασιλόγιαννη και δύο λεπτά αργότερα, στο 78, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση και έτσι η Λαμία πήρε μία σπουδαία νίκη και ανέβηκε στους 30 βαθμούς φτάνοντας την ΑΕΛ. Από την άλλη σε περιπέτειες μπαίνει ο Παναιτωλικός, ο οποίος έμεινε στους 17 και την προτελευταία θέση της Super League.

Λαμία (Μάντζιος): Κάχριμαν, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρας, Βάντερσον, Νιασέ (Δημούτσος 76′), Μπεχαράνο (Πλιάτσικας 87′), Βασιλόγιαννης (Μπιανκόνι 76′), Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα (Μπουλούλης 55′), Αραβίδης (Καραμάνοις 55′).

Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Μαλής, Σίενστεντ (Λιάβας 56′), Κέβιν (Λουσέρο 71′), Τσιγγάρας (Αριγίμπι 72′), Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (Μπαΐροβιτς 72′), Άλβαρεζ, Ντάουντα (Ντουάρτε 83′).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς