24.3 C
Athens

Βεργέτης: Νίκη του ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στον ρ/σ Metropolis και αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση της Super League, αλλά και στο μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, όπου όπως τόνισε «κάθε άνθρωπος του ποδοσφαίρου που ψάχνει νόημα στους αγώνες σαφώς και θέλει νίκη του Δικεφάλου».

«Σαφώς δεν θα έχουν τον ρυθμό που είχαν οι παίκτες, αλλά δεν φοβάμαι τόσο τους τραυματισμούς. Και με τις ατομικές και με τις ομαδικές προπονήσεις για ένα διάστημα έχουν φτιάξει τα πόδια τους και τον οργανισμό τους. Στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι ίσως δεν βγαίνουν κάποια πράγματα, από το τρίτο ματς, όμως, και μετά νομίζω θα υπάρχει ένας ρυθμός» είπε αναφερόμενος στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και πρόσθεσε όσον αφορά στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό:

«Είναι μεγάλο ερωτηματικό, ο ΠΑΟΚ χάνει μεγάλη δυναμική από την άδεια Τούμπα. Οι προπονητές ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον, ποια είναι τα δυνατά όπλα του καθενός και δεν περιμένω εκπλήξεις στις ενδεκάδες. Όποιος καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, νομίζω, θα επικρατήσει. Αν ρωτήσεις έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που ψάχνει το νόημα των αγώνων, σαφώς, και θα ήθελε νίκη του ΠΑΟΚ για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς