23.1 C
Athens

ΠΑΟΚ βόλεϊ: Αποχώρησαν Μυρίδου και Κωνσταντινίδου

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τις Μαρία Μυρίδου και Έλενα Κωνσταντινίδου που αγωνίζονταν στην ομάδα βόλεϊ και συνέβαλαν στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης σε μια σεζόν που διεκόπη οριστικά λόγω κορωνοϊού.

Οι ανακοινώσεις:

«Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί την Έλενα Κωνσταντινίδου για την προσφορά της στην ομάδα τις αγωνιστικές περιόδους 2018-2019 και 2019-2020.

Η αθλήτρια υπέγραψε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018 και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας, που κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή της Pre League και την άνοδο στα «σαλόνια» της Volley League, ενώ συνέχισε να αγωνίζεται με τα “ασπρόμαυρα” και την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 στην κορυφαία κατηγορία.

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

«Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί την μέχρι πρότινος αθλήτρια του Συλλόγου, Μαρία Μυρίδου, για την προσφορά της στην ομάδα. Η Μαρία Μυρίδου αγωνίστηκε ως λίμπερο και συνέδεσε το όνομά της με το ρόστερ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα σαλόνια της Volleyleague γυναικών.

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών ευχαριστεί την Μαρία Μυρίδου για την προσφορά της και της εύχεται καλή σταδιοδρομία στην επόμενη πρόκληση της καριέρας της».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς