22.1 C
Athens

Τρομερός Ράσελ σε Τραμπ: Είσαι διχαστικός και δειλός

Οι διαδηλώσεις στις ΗΠΑ συνεχίζονται, με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει το δικό του… αφήγημα, κάτι που έφερε την αντίδραση του Μπιλ Ράσελ.

Ο θρύλος των Μπόστον Σέλτικς και του NBA, δεν μπόρεσε να μείνει αμέτοχος σε όλη αυτήν την ένταση που έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ, μία ένταση που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συντηρεί καθημερινά.

Ο Ράσελ απάντησε σε ένα tweet του Τραμπ, στο οποίο ο πρόεδρος της Αμερικής τόνιζε ότι δεν μπορείς να ατιμάζει τη σημαία της πατρίδας με αυτόν τον τρόπο, ενώ ζήτησε να σταματήσουν οι άνθρωποι να γονατίζουν.

Ωστόσο, ο θρύλος του αθλήματος δεν μάσησε τα λόγια του και είπε αυτά που ακριβώς πιστεύει, χαρακτηρίζοντας διχαστικό και δειλό τον Τραμπ.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Τραμπ προβάλλεις το αφήγημά σου ότι το να γονατίζουμε είναι ασεβές και αντιαμερικανικό. Ποτέ δεν αφορούσε αυτό! Είσαι διχαστικός και δειλός. Χρειάζεται πραγματικό κουράγοι για να υψώσεις το ανάστημά σου για αυτό που θεωρείς σωστό και να ρισκάρεις την ζωή σου εν μέσω μίας πανδημίας».

Δείτε την ανάρτησή του:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς