24 C
Athens

Χαμός στην Μπενφίκα: Βανδάλισαν και τα σπίτια προπονητή και παικτών!

Καζάνι που βράζει μοιάζει η Μπενφίκα, με τους οπαδούς του συλλόγου να μην μπορούν να δεχθούν το γεγονός πως η ομάδα τους ήρθε ισόπαλη με την Τοντέλα (0-0) στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή. Η ομάδα της Λισαβόνας ισοβαθμεί πλέον με την Πόρτο και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της για να την προσπεράσει και να αποκτήσει μικρή απόσταση ασφαλείας.

Ακολούθησε επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της ομάδας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των Ζίβκοβιτς και Βάιγκλ, οι οποίοι προληπτικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και για καλή τους τύχη γλίτωσαν τα χειρότερα.

https://athlosnews.gr/epithesi-me-petres-sto-poylman-tis-mpenfika-me-dyo-paiktes-traymaties-vid/

Ωστόσο, οι οπαδοί της Μπενφίκα δεν έμειναν εκεί. Αργότερα, κάποιοι εξ’ αυτών βρέθηκαν στα σπίτια του προπονητή Μπρούνο Λάζε και των παικτών Ράφα Σίλβα και Πίτσι και τα βανδάλισαν γράφοντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς στις πόρτες.

Οι δράστες αναζητώνται και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει η παραμικρή σύλληψη. Αντιλαμβάνεται κανείς τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα στα πορτογαλικά Μέσα και πλέον αναμένεται η αντίδραση της Μπενφίκα, η οποία βοηθά τις Αρχές στον εντοπισμό των δραστών.

https://athlosnews.gr/vaigkl-gia-ta-epeisodia-sto-poylman-imastan-pragmatika-tycheroi/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς