16.8 C
Athens

ΑΕΚ: Κινείται για Ενομπακάρε

Στην ΑΕΚ προχωρούν τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν και οι άνθρωποί της έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μπράιτ Ενομπακάρε, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας.

Ο 22χρονος επιθετικός μέσος προορίζεται για αντικαταστάτης του Βίκτωρα Κλωναρίδη, μιας και ο Έλληνας άσος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν.

Ο Νιγηριανός -με αγγλικό διαβατήριο- άσος έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τη Γουλβς, στην οποία αγωνιζόταν από τις ακαδημίες, αλλά η πορεία του μέχρι στιγμής δεν είναι η αναμενόμενη.

Με τους Λύκους είχε σε 49 παιχνίδια, 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γουίγκαν σε μόλις τρία παιχνίδια.

Ο Μάσιμο Καρέρα εισηγήθηκε την περίπτωσή του, μιας και τον παρακολουθεί χρόνια και θεωρεί ότι θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα βοηθήσει την Ένωση να πετύχει τους στόχους της.

Να σημειωθεί ότι την περίπτωσή του εξετάζει και η Μπεσίκτας, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, για αυτό οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ευελπιστούν ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά για την Ένωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς