26.1 C
Athens

Μπαλτάκος: Ανύπαρκτη από πριν η σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, 100 φορές ανύπαρκτη τώρα

Την απόλυτα σίγουρη θέση πως πολυϊδιοκτησία δεν υφίσταται, καθώς δεν υπάρχει κανένας συνδετικός κρίκος μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης διατύπωσε για πολλοστή φορά ο Τάκης Μπαλτάκος.

Με δηλώσεις του στη LiveSport, ο νομικός του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη δικαίωση του Δικεφάλου στο CAS.

«Αργά και σταθερά, μόνη της και ανεπηρέαστη (σ.σ. η Ξάνθη), χωρίς να ρωτήσει κανένα, αφού κανέναν δεν είχε ανάγκη, αποδομούσε κυριαρχικά ένα προς ένα τα επιχειρήματα του κατηγορητηρίου.

1. Οι Συγγελίδης-Πανόπουλος μέλη στο Δ.Σ της Vialand είπε η ΕΕΑ. Αναιρέθηκε αυτό. Δεν υπάρχει πλέον.

2. Οι Πι8αλόγλου και Χαλαβάζης μέλη στο Δ.Σ. της Ξάνθης και της Vialand παράλληλα είπε η ΕΕΑ. Αναιρέθηκε αυτό. Δεν υπάρχει πλέον.

3. Η πρακτική λειτουργία και εξυπηρέτηση του σκοπού της ΠΑΕ Ξάνθη εξαρτάται σε καθοριστικό βαθμό από τη χρήση των αθλητικών και λοιπών εγκαταστάσεων ιδιοκτησίας της Vialand, είπε η ΕΕΑ. Ήδη στον τοπικό Τύπο διαβάζουμε ότι η Ξάνθη θα βρει άλλα γηπεδάκια για να προετοιμάζονται οι ακαδημίες της. Εύκολο είναι.

4. Περαιτέρω τα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη βρίσκονται στο κτιριακό συγκρότημα του ξενοδοχείου Le Chalet, είπε η ΕΕΑ. Ήδη στον τοπικό Τύπο διαβάζουμε ότι η Ξάνθη αποχώρησε από τα γραφεία και θα εγκατασταθεί αλλού. Εύκολο είναι.

5. Ότι στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη το ξενοδοχείο Le Chalet εμφανίζεται ως ιδιοκτησία της ΠΑΕ, είπε η ΕΕΑ. Επικαιροποιήθηκε η ιστοσελίδα. Παραδρομή ήταν και το έκαναν θέμα.

Και τώρα; Τι θα γίνουμε τώρα χωρίς βααρβάρους; Ποια θα είναι πλέον η “αποφασιστική αγωνιστική επιρροή” του Καλπαζίδη και της Vialand επί της Ξάνθης; Πώς θα τεκμηριώνεται; Ανύπαρκτη μια φορά πριν, ανύπαρκτη εκατό φορές τώρα. Ανύπαρκτη πριν η σχέση του ΠΑΟΚ με όλα αυτά, ανύπαρκτη και τώρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς