20.6 C
Athens

Ντόρτμουντ: Κουρεύτηκαν χωρίς μάσκα και κινδυνεύουν να μπουν σε καραντίνα δύο εβδομάδων!

Μια επίσκεψη στον κομμωτή μπορεί να τινάξει τα πλάνα της Ντόρτμουντ για τα επόμενα ματς στον αέρα. Ενδεχομένως να σας ακούγεται παράξενο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινός ο φόβος που υπάρχει στην ομάδα του Λουσιάν Φαβρ.

Συγκεκριμένα, οι Σάντσο, Βίτσελ, Ζαγκαντού, Γκερέιρο και Ακάντζι κουρεύτηκαν από ιδιωτικό κουρέα και παραβίασαν και οι έξι το πρωτόκολλο, αφού στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον κομμωτή κανείς δε φορούσε μάσκα όπως επιβάλλεται.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στη Bild εξήγησε πως είναι πολύ επιλεκτικός όταν πρόκειται για συμμόρφωση με τα μέτρα υγιεινής και διαβεβαίωσε πως έβγαλε τη μάσκα μόνο για να τραβήξει τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Η γερμανική Ομοσπονδία είναι ενήμερη για το συμβάν που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα και πλέον αναμένεται η απόφαση της που δεν αποκλείεται να είναι η επιβολή καραντίνας στους παραβάτες για δύο εβδομάδες ή/και χρηματικό πρόστιμο. Από την πλευρά της, η Ντόρτμουντ εξήγησε πως: «Είναι φυσιολογικό να κόβουν τα μαλλιά τους μετά από τόσο καιρό. Αυτό που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί είναι ότι συνέβη αυτό χωρίς μάσκες. Είναι ένα ζήτημα που θα τονίσουμε πολύ καλά τους παίκτες μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς