20.2 C
Athens

Κούγιας για Θωμαΐδη: Όταν συναντηθούμε, θα ντρέπεται να το διηγηθεί στα παιδιά του

Η κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον Κυριάκο Θωμαΐδη δε σβήνει έτσι εύκολα, παρά τις εντυπώσεις περί του αντιθέτου που δημιουργήθηκαν όταν ο πρόεδρος της ΑΕΛ έκανε δηλώσεις στη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του τελευταίου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης, ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως δε γνώριζε ότι ήταν στον αέρα (το αντιλήφθηκε αργότερα) και προκάλεσε τον «τηλεδικαστή» να παίξει ολόκληρο το ηχητικό της συνομιλίας τους.

Ακόμη, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Noor 1, κάνοντας λόγο για επικίνδυνους εγκληματίες που τους χρησιμοποιούν ως αξιόπιστους μάρτυρες…

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια στο επίσημο σάιτ της ΑΕΛ:

Χτες το απόγευμα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα και κατάλαβα από τη φωνή ότι είναι ο Θωμαΐδης.

Του μίλησα πεζοδρομιακά, λόγω των όσων έχουν συμβεί προηγουμένως και του έκλεισα το τηλέφωνο.

Η συνομιλία αυτή κράτησε ελάχιστο χρόνο.

Μετά από λίγη ώρα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άλλον αριθμό, όπως διαπίστωσα αργότερα βλέποντας τις κλήσεις μου, από συμβατικό τηλέφωνο.

Ήταν πάλι ο Θωμαΐδης και μου είπε ότι θέλει να μου δώσει συγχαρητήρια για τον γιο μου τον Χρήστο, γιατί έχουν επικοινωνία όπως μου είπε και ότι επικοινωνούν μέσω του blog του.

Έμεινα έκπληκτος, αλλά βρήκα την ευκαιρία με ακραίο τρόπο να του εκφράσω την άποψη μου γι αυτόν και κατάλαβα τότε ότι από τον τρόπο που μιλούσε ότι μάλλον ήμασταν στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής.

Του είπα ότι ο γιος μου είναι παρά την ηλικία του ολοκληρωμένη προσωπικότητα και ανεξαρτήτως του τι άποψη έχω εγώ για τον Θωμαΐδη είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, χωρίς να γνωρίζω βεβαίως τι επαφές έχει ο γιος μου με τον Θωμαΐδη μέσω του blog του Θωμαΐδη.

Βρήκα όμως την ευκαιρία, αφού ήμασταν στον αέρα και πριν προλάβει ο Θωμαΐδης να πει κάτι άλλο και του είπα ότι πρέπει να ντρέπεται γι αυτά που έγραφε ο ίδιος, είτε έγραφαν αυτά τα σκουπίδια που χρησιμοποιεί στο blog του σχετικά με το επάγγελμα μου, τη σχέση μου με το ποδόσφαιρο, οικογενειακά μου θέματα, απόψεις για τον πατέρα μου, απόψεις για τις τοποθετήσεις μου σε διάφορες δίκες, που όλα ήταν αρνητικά για μένα και όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά είχε το θράσος να με προσκαλέσει να είμαι μοναδικός καλεσμένος και να τα συζητήσουμε όλα αυτά την επόμενη Δευτέρα στην εκπομπή του στο Open.

Και πάλι αντέδρασα αρνητικά, αλλά όχι με τον τρόπο που θα του μιλούσα αν ήμασταν μόνοι μας, λόγω του ότι ήμασταν «στον αέρα».

Σήμερα το πρωί οι συνεργάτες μου μου έστειλαν ανάρτηση του με ελάχιστα χρονικά ηχητικά αποσπάσματα από τη συζήτηση που είχαμε «στον αέρα», όπως δημοσιοποιεί προέρχονται από την εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM, όπου υπό τον τίτλο «ο Κούγιας ενώ έλεγε ότι στην εκπομπή του Θωμαΐδη θα πάει μόνο για να τον δείρει, εμφανίστηκε και πάλι» και αυτήν την επικεφαλίδα συνόδευε με ελάχιστα ολίγων δευτερολέπτων επιλεγμένα ηχητικά αποσπάσματα, μη εμφανίζοντας ηχητικά ολόκληρη τη συνομιλία και τα όσα υποτιμητικά είχα πει για την προσωπικότητα του και την προσωπικότητα των διαφόρων που χρησιμοποιεί στις εκπομπές του και στο blog του, τα οποία βεβαίως άκουσαν όλοι όσοι άκουγαν τη συνομιλία στον ραδιοφωνικό σταθμό ζωντανά και τα οποία παραποίησε για να με εμφανίσει σαν έναν άνθρωπο που άλλα λέω και άλλα κάνω και σε κάθε περίπτωση έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας.

Σε αυτό το δημοσιογραφικό υποκείμενο και σε αυτήν την βρωμερή παρέα με την οποία είναι πρωί και βράδυ στην Αθήνα, έχω να δώσω ένα μήνυμα:

Ό,τι και να λένε μεταξύ τους, ό,τι βρώμικο και να προσπαθούν να κάνουν, τελευταία μέχρι και τον φίλο του Νίκου του Πατέρα τον «γνωστό» Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου εμφάνισαν στα βρώμικα παιχνίδια που στήνουν χρησιμοποιώντας και διεθνείς επικίνδυνους εγκληματίες τους οποίους βαφτίζουν αξιόπιστους μάρτυρες στην υπόθεση του Noor 1 (κάτι ξέρει ο Ραχωβίτσας γι αυτό), είναι όλοι τελειωμένοι.

Στον Θωμαϊδη ένα θέλω να πω:

Αν έχει έστω και στοιχειώδη ανδρική αξιοπρέπεια να βάλει όλο το ηχητικό ντοκουμέντο της χθεσινής εκπομπής του από την αρχή μέχρι το τέλος, όσο για το τι θα γίνει όταν συναντηθούμε, είμαι βέβαιος ότι θα ντρέπεται να το διηγηθεί στα παιδιά του, αλλά αυτό του αξίζει και το απέδειξε σήμερα χρησιμοποιώντας για να έρθει σε επαφή μαζί μου ακόμη και την ηλικιακή αγνότητα της προσωπικότητας του γιου μου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς