17 C
Athens

Έσκασε η βόμβα: Στην Αρμάνι και επίσημα ο Ντιλέινι

Η Αρμάνι έχει ζεστάνει για τα καλά τις μηχανές της και προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του ρόστερ της για την επόμενη σεζόν. Μια εξαιρετική κίνηση που ολοκλήρωσε η ομάδα του Έτορε Μεσίνα και επισημοποιήθηκε την Τρίτη (2/6) είναι η απόκτηση του Μάλκολμ Ντιλέινι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Αμερικανός γκαρντ ενισχύει σε τεράστιο βαθμό την περιφέρεια της ιταλικής ομάδας, η οποία έχει ήδη τον έμπειρο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Ο Ντιλέινι αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά αποχώρησε και δεν ενεργοποιήθηκε η επέκταση για έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιο του.

Έπαιξε σε 28 παιχνίδια και είχε κατά μέσο όρο 10.2 πόντους σε 22:28 συμμετοχής με 46.8% στα δίποντα, 43% στα τρίποντα και 68.3% στις βολές, ενώ μοίρασε ανά ματς 4.8 ασίστ.

Πριν την Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στους Ατλάντα Χοκς, στην Μπάγερν και στη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα. «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος γι αυτή τη νέα περιπέτεια. Είναι μια νέα πρόκληση, να είμαι μέλος ενός τόσο φιλόδοξου πρότζεκτ που “χτίζει” ένας τόσο ιστορικός σύλλογος, όπως η Αρμάνι Μιλάνο. Ανυπομονώ να πάω στο Μιλάνο και το νέο μου σπίτι», υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς