16.9 C
Athens

Αρνείται να ακολουθήσει το πρωτόκολλο υγείας ο Στάνταμαϊρ

Αντίθετος με το πρωτόκολλο υγείας δηλώνει ο Αμάρε Στάνταμαϊρ, καθώς δεν είναι διατεθειμένος να μείνει σε καραντίνα για τους επόμενους δύο μήνες, δηλαδή μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Ο Αμερικανός σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ αρνείται να ακολουθήσει το πρωτόκολλο υγείας που έχει συμφωνηθεί από τη Winner League και την Κυβέρνηση της χώρας για την επιστροφή στη δράση.

Μάλιστα, με ανάρτησή του στο Instagram εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του και έκανε λόγο για τιμωρία των παικτών, καθώς για δύο μήνες δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μόλις άκουσα ότι η Winner League ζητάει από όλους τους παίκτες να μείνουν στα σπίτια τους για δύο μήνες, ενώ όλοι οι άλλοι (επιτελείο και όλοι στη χώρα) μπορούν να απολαύσουν το όμορφο καλοκαίρι στο Ισραήλ. Είμαι πατέρας μονογονεϊκής οικογένειας που πρέπει να φροντίζω τον γιο μου (φαγητό, σχολείο, δραστηριότητες μετά το σχολείο), δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνω στο σπίτι για δύο μήνες. Ήμουν εδώ στο Ισραήλ για όλη τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, ακολουθώ κάθε κανόνα. Τώρα οι παίκτες τιμωρούνται γι αυτό. Συγγνώμη. Δεν μπορώ να το κάνω».

Δείτε την ανάρτησή του:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς