19.5 C
Athens

Ιβάν και Μαρινάκης «στραγγαλίζουν» τον Μελισσανίδη!

Με πρόωρες εκλογές στην ΕΠΟ και συμμαχία με τον Ολυμπιακό απαντάει ο Σαββίδης στα «κόλπα» Μελισσανίδη με τους αθλητικούς δικαστές

Εγώ η «θεία» Polly των PEAKY BLINDERS δεν μασάω τα λόγια μου. Ο Ιβάν Σαββίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη έβγαλαν τα ακονισμένα… μαχαίρια κι όποιον πάρει ο χάρος. Κι αυτό, δεν είναι υπερβολή. Στην ΕΠΟ θα γίνουν εκλογές μέσα Οκτωβρίου, για να τις πάρει ο Ιβάν Σαββίδης, σε συμμαχία με το Μαρινάκη και ν’ αφήσουν το Μελισσανίδη στην απ’ έξω!

Αφορμή για να τα πάρει στο κρανίο ο Ιβάν Σαββίδης ήταν το δημοσίευμα του FWS.GR ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να προσλάβει για πρόεδρο του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ τον Αρεοπαγίτη Θωμά Γκατζογιάννη!

Πέρα από την όποια προσβολή του Αρείου Πάγου, να δέχεται να διαλέγουν τα μέλη της Εκτελεστικής έναν δικαστή, μπαίνει ένα πιο πρακτικό θέμα που έκανε τον Ιβάν Σαββίδη να εξοργιστεί. Ποιο; Ότι τα περισσότερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που είναι «υπό την επιρροή» του Μελισσανίδη, εκτός από τον Γκατζογιάννη, θ’ αποφασίσουν και για τους άλλους Αθλητικούς δικαστές!

Κι όπως είναι γνωστό, ο Αθλητικός δικαστής είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Θυμηθείτε πέρυσι τον Σκουτέρη που καθυστερούσε την έκδοση απόφασης για τον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό, ώστε να παίξει με κόσμο εναντίον της ΑΕΚ. Άρα, παίζουν σοβαρό ρόλο οι δικαστές.

Ακριβώς επειδή παίζουν σοβαρό ρόλο οι δικαστές, ο Σαββίδης θα πάει σε εκλογές. Πότε; Θ’ αποφασίσει η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου. Ακριβώς εκείνη την ημέρα είναι αποφασισμένο η Εκτελεστική Επιτροπή να εκλέξει τους αθλητικούς δικαστές που θα τους προτείνει ο Άρειος Πάγος.

Η Εκτελεστική Επιτροπή, που ακόμα θα έχει τα περισσότερα μέλη της «υπό την επιρροή» του Μελισσανίδη, μπορεί ν’ αποφασίσει την πρόσληψη. Όμως, αν εκλεγεί καινούργια διοίκηση, μ’ ένα αίτημα μπορεί να τους καταργήσει.

Ο Σαββίδης θέλει να πάρει εξ ολοκλήρου την ΕΠΟ στις εκλογές. Μπορεί… μόνος του; Η απάντηση είναι «όχι». Με ποιον θα συμμαχήσει; Με το Μαρινάκη, που κι αυτός έχει ικανό αριθμό ΕΠΣ «υπό την επιρροή» του. Και ποιος θα μείνει «στην απ έξω»; Ο Μελισσανίδης, που ήλπιζε να έχει κι αυτός κάτι «δικό» του την προσεχή σεζόν, αφού η διαιτησία πήγε… αλλού.

 

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς