16.5 C
Athens

Μάνος Παπαδόπουλος: Ή παίρνει νέο ΑΦΜ ο Ολυμπιακός ή αποχωρούμε!

Τα γάλατα στον ΕΣΑΚΕ έσφιξαν. Η αρχή του τέλους είναι ήδη εδώ και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Η Basket League βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης και μετά τις φήμες που θέλουν το Ρέθυμνο να αποχωρεί, σήμερα σημειώθηκε ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό.

Ο εκπρόσωπος του Ιωνικού, Βαγγέλης Τσάπας, ξεκαθάρισε πως θα πρέπει ο ΕΣΑΚΕ να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να φέρει πίσω τον Ολυμπιακό, προσφέροντάς του μια wild card για την Basket League. Πριν προλάβει να τοποθετηθεί κάποιος άλλος, πετάχτηκε ο Μάνος Παπαδόπουλος για να απαντήσει πως «μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να ανέβει ο Ολυμπιακός, να αγοράσει νέο ΑΦΜ. Αν του δώσετε wild card, εμείς αποχωρούμε από το πρωτάθλημα!».

Ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει μονάχα την πάρτη του είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Οι ομάδες της Α1 δείχνουν σιγά – σιγά να το καταλαβαίνουν, αλλά φαίνεται πως είναι πια πολύ αργά. Ειδικά από τη στιγμή που ο κύριος Μάνος ενεργεί ως ένα πιστό φερέφωνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μεταφέροντας θέσεις που τις βρίσκει κάποιος μονάχα στο instagram του dpg7000 ή στα ΜΜΕ της DPG Media…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς