20.6 C
Athens

Ανακοίνωσε Λεμάρ η Ατλέτικο (pic)

Την απόκτηση του Τόμας Λεμάρ από τη Μονακό ανακοίνωσε η Ατλετικο Μαδρίτης

Κάτοικος Μαδρίτης θα είναι από τη νέα σεζόν ο Τόμας Λεμάρ. Οι «ροχιμπλάνκος» εκταμίευσαν από τα ταμεία τους 72 εκ. ευρώ για τον αποκτήσουν.

Ο Λεμάρ ήταν αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Μονακό κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, μετά και τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι. Ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός μεταγράφηκε στη Μονακό το καλοκαίρι του 2015 από την Καέν και αγωνίστηκε σε 127 παιχνίδια με τη φανέλα της, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος και την πορεία μέχρι τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ το 2017.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ατλέτικο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα σύλλογο που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να προπονηθώ μαζί τους. Είμαι ομαδικός παίκτης και όχι εγωιστής. Μ’ αρέσει να τα δίνω όλα και αυτό θα κάνω και για την Ατλέτικο. Είναι θετικό ότι γνωρίζω κάποιους από τους συμπαίκτες μου. Με τον Λούκας και τον Αντουάν έχω μιλήσει αρκετά για την ατμόσφαιρα στην ομάδα ενώ βρισκόμασταν στη Ρωσία. Θέλω να αγωνιστώ για τους φιλάθλους της Ατλέτικο».

Για τον Ντιέγκο Σιμεόνε: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή. Όλοι γνωρίζουμε τί έχει καταφέρει με την ομάδα της Ατλέτικο. Θα με βοηθήσει να βελτιωθώ και να πάω το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο, το οποίο είναι αυτό που ζητάω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς