19.9 C
Athens

Χίπε: Γλυκόπικρο συναίσθημα, θα προτιμούσα να κέρδιζα τον τίτλο στο γήπεδο

Στο γήπεδο, παρέα με τις συμπαίκτριές της και τον κόσμο του Ολυμπιακού, θα ήθελε να κερδίσει και να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος η Σάσκια Χίπε, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στη Bild.

«Το έμαθα από το ίντερνετ. Δεν μας επιτρέπεται να πανηγυρίσουμε λόγω του κορωνοϊού», είπε η Γερμανίδα διαγώνιος, που χαρακτήρισε το συναίσθημα της κατάκτησης του τίτλου μακριά από τα τάραφλεξ γλυκόπικρο, ενώ μίλησε για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ομάδας της να πανηγυρίσει φέτος τρεις φορές:

«Φυσικά και προέχει η υγεία, αλλά είναι ένα γλυκόπικρo συναίσθημα. Φέτος είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και τα τρία τρόπαια», είπε η Χίπε, αναφερόμενη όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο και το Challenge Cup, όπου οι ερυθρόλευκες είχαν προκριθεί στα ημιτελικά.

«Σίγουρα θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει τον τίτλο στο γήπεδο», λέει. «Είτε το εγκρίνετε είτε όχι, η Bundesliga δείχνει ότι μπορεί να λειτουργήσει. Γι ‘αυτό δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω την απόφαση εδώ, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση», τόνισε η Χίπε, σχολιάζοντας την ύφεση της πανδημίας στην Ελλάδα.

Η Γερμανίδα βρίσκεται σε διακοπές στην Πάρο και έχει δύο πράγματα σε αναμονή ενόψει του καλοκαιριού: να επισκεφθεί την οικογένειά της στο Βερολίνο και να καταφέρει να πανηγυρίσει τον τίτλο με τις συμπαίκτριές της: «Ίσως τότε να μπορέσουμε τουλάχιστον να γιορτάσουμε τον τίτλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς