20.9 C
Athens

Σοκ: Αυτοκτόνησε στα 38 του ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Μρντάκοβιτς

Σε θλίψη βύθισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο η είδηση της αυτοκτονίας του 38χρονου, άλλοτε ποδοσφαιριστή της Βέροιας και του Λεβαδειακού, Μίλγιαν Μρντάκοβιτς.

Ο Σέρβος που σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2017 και στη χώρα μας είχε φορέσει και τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, αυτοκτόνησε το βράδυ της Παρασκευής (22/5) σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο Βελιγράδι όπου έμενε με τη σύντροφο του.

Τα σέρβικα Μέσα υποστηρίζουν πως ο Μρντάκοβιτς καθόταν στο κρεβάτι, όταν άρπαξε ένα όπλο και φώναξε «δεν μπορώ να το κάνω άλλο πια». Η σύντροφος του βγήκε τρέχοντας από το δωμάτιο για να φωνάξει την Αστυνομία κι όταν γύρισε βρήκε νεκρό τον σύντροφο της με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Ο Απόλλων Λεμεσού (ομάδα της οποίας τη φανέλα είχε φορέσει για δύο χρόνια) εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Σέρβου: «Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Miljan Mrdakovic, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (22/05), στο Βελιγράδι.

Αιώνια σου η μνήμη Miljan»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς