17.8 C
Athens

Κοβάσεβιτς: Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, όπως η Γιουβέντους

Για την πρόσφατη περιπέτειά του, όταν έγινε θύμα επίθεσης από άγνωστο δράστη έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, αλλά και την περιπέτεια της υγείας του το 2019, όταν σε μία εξέταση ρουτίνας ο γιατρός του Ολυμπιακού ανακάλυψε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του, που τον υποχρέωσε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του, μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σε συνέντευξή του στο GianlucaDiMarzio.com, ο Σέρβος χαρακτήρισε τον Πειραιά σπίτι του και σύγκρινε τους ερυθρόλευκους με την πρώην ομάδα του, τη Γιουβέντους, καθώς οι δυο τους μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο: τη νοοτροπία νικητή.

«Τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας», είπε ο Κοβάσεβιτς για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τον περασμένο Ιανουάριο, πριν θυμηθεί τη μέρα που τον ανάγκασε να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρέθηκε ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός της ομάδας μου έσωσε τη ζωή».

Ο Σέρβος αναφέρθηκε επίσης στη στενή του σχέση με τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Το 2010 έγινε μάνατζερ. Έχω εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, όπως η Γιουβέντους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς