13.2 C
Athens

«Ζητά 2 εκατ. ευρώ ο Ιντέγε από τη Φενέρμπαχτσε»

Το συμβόλαιο του Μπράουν Ιντέγε με τον Άρη ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και ο Νιγηριανός επιθετικός ήδη έχει αυξήσει τις απαιτήσεις του από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την haberturk.com, ο Ιντέγε έχει ανεβάσει το κασέ του στα 2 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που η Φενέρμπαχτσε (και λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει) δεν μπορεί να διαθέσει.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η τουρκική ομάδα θα μπορούσε να διαθέσει ένα ποσό κοντά στα 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα το έχει ο 31χρονος φορ, καθώς το συμβόλαιό του με τον τωρινό σύλλογό του τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Η Φενέρ θα περιμένει να μειώσει τις απαιτήσεις της ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής που ζήτησε εγγυημένα 2.000.000 ευρώ ως αμοιβή στις πρώτες του επαφές.

Το μπάτζετ που υπάρχει για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή είναι 1.200.000 ευρώ και θα ενεργοποιηθεί μόλις τελειώσει η σεζόν που διακόπηκε λόγω της επιδημίας και συμφωνηθεί από τον νέο προπονητή. Έχει σημειωθεί πως και η Γαλατάσαραι ήταν ενεργή για τον Ιντέγε που πέτυχε φέτος με την φανέλα του Άρη, 7 γκολ σε 19 ματς πρωταθλήματος»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς