20.5 C
Athens

Μαρσέιγ: Θέλει να δέσει με πολυετές συμβόλαιο τον Βίλας Μπόας

Τον καταιγισμό δημοσιευμάτων που θέλει τον Αντρέ Βίλας Μπόας να αποχωρεί από τη Μαρσέιγ λόγω της λύσης της συνεργασίας των Μασσαλών με τον τεχνικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα θέλησε να σβήσει ο γαλλικός σύλλογος με ανακοίνωση του.

Συγκεκριμένα, η Μαρσέιγ ενημέρωσε φίλους και Τύπο πως το βράδυ της Δευτέρας κατατέθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου,  Ζαν Ανρί Εϊρό, πρόταση ανανέωσης στον Πορτογάλο τεχνικό για δύο ακόμα σεζόν (για τις περιόδους 2021/22 και 2022/23) με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα (2023/24), εάν προκριθεί στο Champions League εκείνη τη σεζόν.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει μεταξύ άλλων πως έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον «αναμορφωτή» της που τη βοήθησε να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Υπενθυμίζει, δε, πως την τελευταία 20ετία έχει τρομερή προπονητική αστάθεια ως σύλλογος με 24 αλλαγές προπονητών για αυτό και είναι αποφασισμένη να τον δέσει και να τον έχει στο τιμόνι της για πολλά χρόνια, όπως συνέβη με τους Ντιντιέ Ντεσάν και Ρούντι Γκαρσιά.

Στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Μαρσέιγ, ο Βίλας Μπόας κατάφερε να την οδηγήσει στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα, το οποίο διεκόπη οριστικά λόγω κορωνοϊού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς