21.4 C
Athens

Σταματόπουλος: Αξέχαστο το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό με τα ψάρια

Ο πρώην βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ, Γιώτης Σταματόπουλος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και αναφέρθηκε στην ολιγόμενη θητεία του στον Δικέφαλο, τονίζοντας πως το ματς-ντροπή με τον Ολυμπιακό και τα ψάρια στους πάγκους έμεινε στην ιστορία και δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή να δουλεύεις στον ΠΑΟΚ. Νιώθω τυχερός που βρέθηκα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει σε τοπ επίπεδο, λειτουργικά μπορεί να συγκριθεί με τις γερμανικές ομάδες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό με τα ψάρια που προκριθήκαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Ήταν ένα ματς που έμεινε στην ιστορία.

Ήμασταν 5-6 ώρες στο γήπεδο, υπήρχε sold out, ήταν ένα έντονο ματς με τρεις αποβολές που μας στοίχισαν στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Αξέχαστες στιγμές. Αυτή την έντονη ατμόσφαιρα της Τούμπας είναι πολύ δύσκολο να τη ζήσεις στη Γερμανία. Παρ’ όλο που όλα τα γήπεδα εδώ είναι sold out, η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή. Αυτήν τη δίψα της κερκίδας, ειδικά στα μεγάλα ελληνικά ντέρμπι, είναι πολύ δύσκολο να τη βρεις εδώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς