14.3 C
Athens

Σκάνδαλο: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ από την ΟΧΕ παρότι ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS.gr, παρά το γεγονός ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός είχαν συμφωνήσει στο να κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στο χάντμπολ, σε σειρά τριών αγώνων, η Ομοσπονδία πήρε μία σκανδαλώδη απόφαση, χρίζοντας πρωταθλήτρια την Ένωση.

Εδώ και αρκετές μέρες, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν κάνει γνωστή τη θέση τους, τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η ΟΧΕ μάλλον δεν ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους πρωταθλήματα.

Την ώρα που σε όλα τα αθλήματα, ο Ολυμπιακός ζητά την ολοκλήρωση της σεζόν εντός γηπέδων και παράλληλα κατηγορείται ότι θέλει να χρίζεται πρωταθλητής στα χαρτιά, με ομάδες να ζητούν να μπει «παύλα» σε όσα αθλήματα η ομάδα του Πειραιά είναι πρώτη στη βαθμολογία, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, αφαιρεί το δικαίωμα κατάκτησης τίτλου εντός γηπέδου και χρίζει πρωταθλήτρια την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες.

https://athlosnews.gr/epistoli-olympiakoy-stin-oche-ta-protathlimata-kerdizontai-stoys-agonistikoys-choroys/

 

https://athlosnews.gr/aek-epistimi-gia-olympiako-i-kataktisi-titlon-sta-chartia/

Θυμίζουμε πως πριν από 15 ημέρες η Ομοσπονδία είχε στείλει επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και μεταξύ άλλων είχε προτείνει τη διοργάνωση της τελικής φάσης (πλέι οφ) μεταξύ των δύο πρώτων στις τρεις νίκες με προτεινόμενες ημερομηνίες 16/6, 19/6, 22/6, 25/6 και 28/6.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς