17.4 C
Athens

Περιμένει στη… γωνία για Μπενσαρκί ο Ολυμπιακός

Ο Ασράφ Μπενσαρκί είναι από τους καλύτερους παίκτες της Ζάμαλεκ τη φετινή σεζόν και έτσι ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει στα ραντάρ του τον Μαροκινό άσο εδώ και καιρό.

Ωστόσο, η υπόθεσή του δεν είναι τόσο απλή, όσο φαντάζει, μιας και η ομάδα της Αιγύπτου διαμηνύει ότι ο παίκτης δεν πωλείται, με τον ίδιο όμως να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και η προοπτική του Ολυμπιακού τον εξιτάρει.

Από την Αίγυπτο προκύπτει το εξής: «Δεν πρόκειται να αποχωρήσει χωρίς την έγκριση της Ζάμαλεκ. Θα ακολουθήσει τα νόμιμα μονοπάτια, λόγω των καλών σχέσεων που έχει με τη διοίκηση και τον κόσμο».

Ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο με τη Ζάμαλεκ μέχρι το 2022, αλλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, ειδικά στην εποχή του κορωνοϊού, κάνουν την παραχώρησή του, τουλάχιστον, επιτακτική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα θα τον πουλήσει… όσο-όσο.

Σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία είναι στις 800.000 ευρώ, ένα ποσό που ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέσει, αλλά όποια συζήτηση για μεταγραφές θα ξεκινήσει μετά από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και την κατάκτηση του 45ου τίτλου στην ιστορία του συλλόγου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς