21.5 C
Athens

Ο Μπατάλια είναι πολύ ακριβός για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ

Στην Πορτογαλία συνεχίζουν τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ροντρίγκο Μπατάλια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά τα οικονομικά δεδομένα καθώς και η απουσία αθλητικού διευθυντή είναι το αγκάθι που δεν αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του παίκτη.

Η υπόθεση του Μπατάλια είναι αρκετά δύσκολη, από όλες τις απόψεις, παρά το γεγονός ότι ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ και ο Αμπέλ Φερέιρα έχει την καλύτερη άποψη για τον Αργεντινό παίκτη.

Ωστόσο, η απόφαση του ΠΑΟΚ να μην δώσει σε κανέναν παίκτη περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ σε συμβόλαιο, αλλά και η τιμή πώλησης του Μπατάλια, κάνουν την περίπτωσή του πάρα πολύ δύσκολη, έως και απίθανη.

Ο Αργεντινός λαμβάνει 1,5 εκατ. ετησίως από την πορτογαλική ομάδα, η οποία τον κοστολογεί κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δώσει.

Έτσι, η μόνη βατή λύση είναι ο «δικέφαλος» να αποκτήσει τον Αργεντινό με τη μορφή δανεισμού και να βάλει ως οψιόν αγοράς ένα ποσό το οποίο την επόμενη σεζόν θα μπορεί ενδεχομένως να το δώσει.

Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να έρθει ο νέος αθλητικός διευθυντής για να συζητήσει με τον Φερέιρα όλα τα ενδεχόμενα, για τους παίκτες που θα μείνουν στην ομάδα, αυτούς που θα αποχωρήσουν, αλλά και φυσικά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς