20.9 C
Athens

«Πουλάει πρωτοκλασάτα ονόματα η Μαρσέιγ λόγω FFP»

Σημαντικό πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Μαρσέιγ, καθώς ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει ζητήματα με το Financial Fair Play.

Η παραίτηση του Αντρέ Βίλας Μπόας φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή, καθώς στη Μαρσέιγ υπάρχει ένα ντόμινο εξελίξεων τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με την «Equipe» η γαλλική ομάδα σκέφτεται να προχωρήσει στην παραχώρηση πρωτοκλασάτων παικτών, έτσι ώστε να έρθει σε ισορροπία το FFP.

Στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες έχουν μπει οι Μπουμπακάρ Καμαρά και Ντούγιε Κάλετα – Καρ, με τη Μαρσέιγ να έτοιμη να αποδεχθεί ακόμα και προτάσεις που δεν θα ανταποκρίνονται στα χρήματα που θα ήθελε να λάβει ο σύλλογος.

Ακόμη, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τον Κώστα Μήτρογλου, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, με τη Μαρσέιγ να θέλει να βρει έσοδα και από τον Έλληνα επιθετικό.

Να σημειώσουμε ότι η Μαρσέιγ έχει συνδεθεί με την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά όπως γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, μιας και ο σύλλογος βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς