17.4 C
Athens

Συγκινημένος Κόκε μέσα από τη φυλακή: Ο Άρης είναι ό,τι καλύτερο έχω βιώσει

Σε φυλακή στη Μάλαγα κρατείται ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης σε εγκλήματα δημόσιας υγείας και ναρκωτικών.

Ο Ισπανός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα eldesmarque της πατρίδας του και μεταξύ των ερωτήσεων που δέχθηκε, δε θα μπορούσε να λείψει ο Άρης…

Η ερώτηση: Πρόσφατα ήταν τα γενέθλιά σου και αρκετοί φίλοι του Άρη σε ανέφεραν στα social media. Πώς το σχολιάζεις;

Η απάντηση του:

«Χίλια ευχαριστώ, αυτή η ερώτηση μου αγγίζει την καρδιά και καθώς γράφω την απάντηση, μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Ο Άρης και όλο αυτό που τον περιβάλλει είναι ό,τι καλύτερο έχω βιώσει μέχρι στιγμής και δεν χρειάζεται να πω τίποτα στους οπαδούς γιατί τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω λίγες ημέρες πριν με έναν φίλο και πρώην παράγοντα της ομάδας, τον Γιάννη Κόντη. Μου μετέφερε το ενδιαφέρον των οπαδών για μένα και του ζήτησα να γνωστοποιήσει τις ευχαριστίες μου.

Δεν ξέρω αν το έκανε, αλλά θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη με 4-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ, που ήρθε την περίοδο που έμπαινα στη φυλακή. Ήμουν τυχερός που είδα τα στιγμιότυπα στην τηλεόραση.

Από εδώ θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έδειξαν και που συνεχίζουν να μου δείχνουν και να ξέρουν πως ο Άρης είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου. Εάν το θέλει ο Θεός, θα τα πούμε σύντομα. VAMOS ARIS

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς