18.4 C
Athens

ΟΦΗ: Επίσκεψη Αυγενάκη στο Ηράκλειο παρουσία Σαμαρά και Σίμου

Η ΠΑΕ ΟΦΗ υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου το απόγευμα του Σαββάτου (16/5) τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σαμαράς και ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος συζήτησαν μαζί του, ενώ στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε την πρόταση του Γενικού Διευθυντή της κρητικής ΠΑΕ, Ηλία Πουρσανίδη για παρουσία κόσμου στις εξέδρες (20%).

Όπως ανέφερε, αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνουν άλλα βήματα πρώτα, ωστόσο χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα την πρόταση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κρητικής ΠΑΕ:

Το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/5) ο υφυπουργός αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του ΟΦΗ.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Σαμαράς, ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, καθώς και ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Γιώργος Σίμος.

Ο κ. Αυγενάκης στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην στην πρόταση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Ηλία Πουρσανίδη, για παρουσία κόσμου (20% της χωρητικότητας του γηπέδου) στις εξέδρες. 

Όσον αφορά στην προπόνηση που διεξήχθη σε μικρά γκρουπ το Σάββατο (16/5), αυτή περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ατομικής τεχνικής και μεταβιβάσεων.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο τραυματίας Φελίπε Σόουζα που ακολούθησε θεραπεία για ακόμα μια ημέρα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς