22.1 C
Athens

Κασίγιας: Δύσκολο να διατηρηθούν τα μέτρα απόστασης στο ποδόσφαιρο

Ο Ίκερ Κασίγιας μίλησε με τον Πάου Γκασόλ σε live στο Instagram και επισήμανε ότι αυτήν την στιγμή υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα από την προεδρία της ισπανικής Ομοσπονδίας.

Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας και υποψήφιος πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί η απόσταση δύο μέτρων στους αγώνες, αλλά παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα βρεθεί μία λύση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Τα πράγματα είναι σταματημένα αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Αυτό ήταν μια οπισθοδρόμηση για όλους, όχι μόνο για μένα. Αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από την προεδρία του RFEF. Πρέπει να επικεντρωθούμε στους συνανθρώπους μας. Να είναι καλά στην υγεία τους.

Καταλαβαίνω πως και το ποδόσφαιρο πρέπει να συνεχίσει. Ολοι οι άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά τους και να συνεχίσουν με προφυλάξεις. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω ωστόσο αν μπορούν να κρατήσουν αυτά τα δύο μέτρα αποστάσεως που ζητούν. Είναι περίπλοκο. Το βλέπω λίγο δύσκολο, αλλά ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς