20.7 C
Athens

Επιχείρηση Οίκος: Στο μάτι του κυκλώνα ο Μολίνα για χρηματισμό παικτών της Βιγιαρεάλ

Πολλά επεισόδια αναμένεται να έχει στο εγγύς μέλλον η επιχείριση «Οίκος» που αφορά στο κύκλωμα που κατηγορείται πως χειραγωγούσε παιχνίδια στην Ισπανία και στο οποίο εγκέφαλοι φέρονται να είναι σύμφωνα με τα Μέσα της Ιβηρικής οι Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

Στο φως από το Cadena Cope ήρθαν συζητήσεις μεταξύ του Αράντα και του Πάκο Εστεμπάν στην οποία αναφέρεται πως ο αρχηγός της Χετάφε, Χόρχε Μολίνα γνώριζε ότι επτά παίκτες της Βιγιαρεάλ έλαβαν το ποσό του 1.800.000 ευρώ για να χάσουν το τελευταίο ματς της περσινής σεζόν.

Το ματς έληξε 2-2 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Βαλένθια στην έδρα της Βαγιαδολίδ, οι νυχτερίδες πήραν την τέταρτη θέση και έτσι η ομάδα της Μαδρίτης με τη σειρά της βγήκε τελικά στο Europa League.

Η Χετάφε εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσφέρει πλήρη κάλυψη στον 37χρονο στράικερ της, Χόρχε Μολίνα και τονίζει πως στέκεται στο πλευρό του, αρνούμενη κατηγορηματικά κάθε τέτοια «πληροφορία».

Θυμίζουμε πως τον Μάιο του 2019 συνελήφθησαν 11 άνθρωποι με κατηγορίες για στοιχηματισμό, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της Ουέσκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς