21.7 C
Athens

Ο πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ αποκάλυψε επαφές με τον Ολυμπιακό για Σεμέντο

Ο Λισάντρο Σεμέντο ξεχώρισε αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΟΦΗ στη φετινή Super League.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι σε συνολικά 25 συμμετοχές με τους Κρητικούς σημείωσε 7 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ και δικαίωσε τους Κρητικούς που τον απέκτησαν έστω και ως δανεικό από τη Φορτούνα Σιτάρντ για έναν χρόνο.

Το συμβόλαιο του με τον ολλανδικό σύλλογο ολοκληρώνεται το 2022 και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τραμπζονσπόρ και ο Ολυμπιακός έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Ο πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ, Ισιτάν Γκεν φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radyospor στην Τουρκία και αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ, βγάζοντας όμως είδηση για τον… Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως η ομάδα του βρίσκεται σε επαφές με τους Ερυθρόλευκους για τον Σεμέντο: «Δεν είχαμε επίσημη επαφή με την Τράμπζονσπορ για τον Σεμέντο. Είναι πολύ ταλαντούχος. Την πρώτη χρονιά επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Ένας παίκτης που παίζει στα φτερά και ενθουσιάζει τους οπαδούς.

Είχαμε αρκετές επαφές με τον Ολυμπιακό. Δεν θα ήταν σωστό να αποκαλύψουμε την τιμή που τον πουλάμε, αλλά έχουμε υψηλές απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία διερεύνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς