20.5 C
Athens

Γιαννακόπουλος: «Είμαι ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις μου» – Αποχωρεί την 1η Ιουλίου;

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που απασχολεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη το μπασκετικό ρεπορτάζ. Όχι για καλό βεβαίως. Τα σενάρια που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας χρωματίζουν με πολύ σκούρα χρώματα το μέλλον των Πρασίνων. Ο Μέγας Διδάσκαλος του FWS έχει γράψει για μεγάλη μείωση στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν, τονίζοντας παρ’ όλα αυτά πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το πλευρό του μεγαλοεπενδυτή και προέδρου της ΚΑΕ, Μάνου Παπαδόπουλου.

https://athlosnews.gr/oi-aggelopoyloi-o-kalathis-kai-o-efialtis-toy-dimitri-giannakopoyloy/

Κι ενώ όλοι οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία μια δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με το αν έχουν υπόσταση οι δυσοίωνες προβλέψεις, αυτή μάλλον δεν πρόκειται να έρθει πριν γίνει γνωστό το μέλλον της φετινής Euroleague. Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέβασε ένα «μήνυμα» στο instagram του dpg7000 χθες, με το οποίο ξεκαθάριζε πως «απορίες για μένα τις λύνω μόνο εγώ! Απορώ πραγματικά με το μέγεθος της φαντασίας κάποιων».

Απορίες για μένα dpg7000 Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η υποσημείωση πως «εγώ είμαι ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις μου όποτε έχω μιλήσει. Όλα τα άλλα είναι σενάρια φαντασίας». Την τελευταία φορά που αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Παναθηναϊκό ήταν κατά την παρουσίαση του PAO Alive. Και τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν όντως ξεκάθαρος, δηλώνοντας πως αν το εγχείρημα του PAO Alive αποτύχει και δεν έχουν συγκεντρωθεί τα 20 εκ. ευρώ, τότε θα αποχωρήσει:

«Περιμένω από την Πολιτεία να θωρακίσει νομικά. Περιμένω από τον κόσμο και τους επιφανείς Παναθηναϊκούς να στηρίξουν τη λειτουργία του Συλλόγου. Περιμένω να συγκεντρώθούν 20 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για τη λειτουργία του Συλλόγου. Αν γίνουν αυτά στον επόμενο χρόνο, θα ζητήσω από τον Αλαφούζο να μεταβιβάσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη. Αλλά χωρίς γήπεδο, δεν θα κάνω καμία κίνηση για την ΠΑΕ. Από την πλευρά μου, θα δωρίσω τις μετοχές της ΚΑΕ η αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 25 εκατομμύριων ευρώ. Αν για ακόμα μία φορά δεν υπάρχει ανταπόκριση, την 1η Ιουλίου του 2020 θα αναθέσω το μάνατζμεντ της ΚΑΕ σε δικό μου άνθρωπο και θα αποχωρήσω. Γράψτε το στην πέτρα, αυτό δεν αλλάζει. Δεν συνεχίζω μόνος μου, κουράστηκα».

Στο θέμα του γηπέδου δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Οι επιφανείς Παναθηναϊκοί αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το PAO Alive έχει μείνει κολλημένο σε ένα ντροπιαστικό ποσό που δεν πλησιάζει ούτε το 1 εκ. ευρώ. Από τη στιγμή λοιπόν που ο Δ. Γιαννακόπουλος ζήτησε να γραφτούν στην πέτρα τα παραπάνω, ίσως τελικά και να μη χρειάζεται καν να τοποθετηθεί δημόσια αφού την 1η Ιουλίου πρόκειται να αποχωρήσει από την ΚΑΕ. Για κάποιον που εμφανίζεται άτεγκτος σε θέματα λόγου και τιμής όπως αυτός, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μια τόσο σημαντική εξαγγελία δε σηκώνει κωλοτούμπα. Έτσι δεν είναι;

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς