27.5 C
Athens

Μούφι: Ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Φαχντ Μούφι της Τοντέλα φαίνεται πως αρχίζουν να αποκτούν… υπόσταση. Ο ίδιος ο Μαροκινός μπακ με γαλλικές ρίζες, μίλησε στην ιστοσελίδα alaraby της πατρίδας του και υποστήριξε πως ο εκπρόσωπος του τον ενημέρωσε πως οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

«Ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπενφίκα, καθώς και του Ολυμπιακού. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αφού περάσει ο κορωνοϊός. Είμαι χαρούμενος με όσα πέτυχα στην Τοντέλα και που με πρόσεξαν άλλες ομάδες. Ελπίζω το επόμενο βήμα μου να είναι επιτυχημένο.

Το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα με κάνει υπερήφανο. Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω κι άλλο τα ποιοτικά μου στοιχεία, να παίξω στην εθνική ομάδα του Μαρόκο και να συμμετάσχω στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μούφι είναι 24 ετών και τη φετινή σεζόν κατέγραψε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Τοντέλα αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ. Ο ίδιος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από τη Β’ ομάδα της Λιόν, από την οποία πήρε μεταγραφή τη σεζόν 2017/2018 για την πορτογαλική ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ομάρ δεν έχει ανανεώσει (ακόμα τουλάχιστον) το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Γκασπάρ ανήκει στη Σπόρτινγκ και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Ερυθρόλευκους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς