17.6 C
Athens

Υφ. Αθλητισμού: Ευχαριστίες των εργαζόμενων στον Λ. Αυγενάκη για τις μάσκες

Τις ευχαριστίες του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την προσφορά 2.500 προστατευτικών υφασμάτινων μασκών, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων ο Σύλλογος, «… οι ενέργειες αυτές σηματοδοτούν και τον δρόμο τον οποίο πρέπει να πορεύονται οι εργαζόμενοι και οι πολιτικές ηγεσίες και δεν είναι άλλος από τον αλληλοσεβασμό, την ειλικρίνεια και την αναγνώριση του έργου αμφοτέρων. Ως συνδικαλιστικό κίνημα διεκδικούμε το δικαίωμα με κάθε δυνατό μέσο στην μόνιμη και σταθερή εργασία και στην δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Δημόσιας Υγείας».

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΓΓΑ υπογραμμίζει ακόμη ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στην κατά το δυνατόν ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ιδίων, αλλά και των πολιτών.

Οι μάσκες που προσφέρθηκαν από την πολιτική ηγεσία του Υφυπουργείου θα διατεθούν στους εργαζόμενους αύριο Τετάρτη (13/5).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς