12 C
Athens

Σαββίδης – Μελισσανίδης 0-1 στους… δικαστές

Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί εν όψει της νέας σεζόν, για να έχουμε ομορφιές…

This is Tomas Shelby of PEAKY BLINDERS speaking now, bro. Στην Αθλητική Δικαιοσύνη γίνονται ομορφιές. Ωραία πράγματα. Για την επιλογή των αθλητικών δικαστών, μιλάω. Ο Αρεοπαγίτης Θωμάς Γκατζογιάννης, ένας εξαίρετος δικαστής, επιλέχτηκε για πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. President, bro.

Από ποιους, ωστόσο, επιλέχτηκε; Από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Bingo, bro, bingo. Δηλαδή, μία επιτροπή ανθρώπων που δεν έχει ιδέα από νομικά, no idea about the lows, bro, αποφάσισαν ότι ο Γκατζογιάννης είναι καλύτερος από την Διονυσία Μπιτζούνη, που επίσης προτάθηκε από τον Άρειο Πάγο.

Κατ αρχήν, first of all, πώς δέχτηκε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πέππας, να διαλέξουν τα μέλη της Εκτελεστικής της ΕΠΟ; Ο Αρεοπαγίτης που θα καταλάμβανε τη θέση του προέδρου του Διαιτητικού Δικαστηρίου, δεν είναι προπονητής, ώστε ν’ αποφασίζουν γι αυτόν άσχετοι.

Εκτός απ’ αυτό, δεν γίνεται, είναι ανήθικο, οι κρινόμενοι να επιλέγουν τον κριτή τους. Πάμε παρακάτω. Τα ίδια μέλη της Εκτελεστικής, θα επιλέξουν και τους άλλους αθλητικούς δικαστές! Όλα καλά, bro;

Επί της ουσίας. Όλοι αυτοί που απαρτίζουν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, πως… βρέθηκαν εκεί; Τυχαία; Όχι, βέβαια. Όταν τελείωσαν οι εκλογές πέρυσι τον Αύγουστο, μοιράστηκαν οι ρόλοι. Μόνο που αυτοί που πήραν τους ρόλους, είναι του… Μελισσανίδη και του Σαββίδη, bro! Άνθρωποι που ψήφισαν για να βγει ο Γραμμένος πρόεδρος στην ΕΠΟ, bro.

Και πως έχουν οι συσχετισμοί στην Εκτελεστική Επιτροπή; Οι περισσότεροι είναι του Jimmy the Tiger, bro. Αυτοί που ψήφισαν να πάει ο Γκατζογιάννης! Οι ίδιοι που θα… διαλέξουν και για τους άλλους αθλητικούς δικαστές. Δεν είναι ομορφιές όλα αυτά;
Κι επειδή οι περισσότεροι της Εκτελεστική είναι του Jimmy the Tiger, τι έκανε ο Γραμμένος;

Δημιούργησε την πενταμελή επιτροπή «εκτάκτων Αναγκών», για να παρακάμψει την Εκτελεστική! Good story, bro. Αυτοί είναι του… Σαββίδη, λένε οι ΕΠΟτζήδες. Τους Αθλητικούς Δικαστές, ωστόσο, έπρεπε να τους επιλέξει η Εκτελεστική Επιτροπή κι όχι η Εκτάκτων Αναγκών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς