16.8 C
Athens

Βλέπει θετικά ενδεχόμενη μεταγραφή στον Ολυμπιακό ο Μπενσαρκί

Ο Ασράφ Μπενσαρκί είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης βλέπει πολύ θετικά μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.

Η κρίση του κορωνοϊού μπορεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αλλά οι ομάδες κοιτάζουν, σιγά σιγά την επόμενη αγωνιστική περίοδο και σε αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί, αρχικά, στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

Μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Ασράφ Μπενσαρκί, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον έχει ψηλά στη λίστα του και να επιθυμεί την απόκτησή του από τη Ζάμαλεκ, η οποία δαπάνησε δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, από την Αλ Χιλάλ.

Οι ομάδες που θα τον ήθελαν είναι αρκετές, αλλά ο Μαροκινός άσος φέρεται να ασκεί πιέσεις στην ομάδα της ΑΙγύπτου, για να πάρει μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους. Παράλληλα, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως θέλει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τον Ολυμπιακό και έτσι επικοινώνησε με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Έτσι, ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει επαφή με τη Ζάμαλεκ, έτσι ώστε να μάθει τις προθέσεις της και αν κινούνται σε λογικά πλαίσια, τότε θα κυνηγήσει την υπόθεση του Μαροκινού άσου. Τη φετινή σεζόν, ο Μπενσαρκί, αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια και σημείωσε 9 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς