14.4 C
Athens

Σάλος με τον Γουίλιαμσον, κατηγορείται για χρηματισμό από εταιρίες για να αγωνιστεί στο Ντιούκ!

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον βρίσκεται στο επίκεντρο των νέων αυτήν την στιγμή, μιας και έχει κατηγορηθεί ότι δέχθηκε χρήματα από μεγάλες εταιρίες αθλητικών ειδών, για να υπογράψει στο Ντιούκ, πριν μεταπηδήσει στο NBA, όντας το νούμερο ένα στο draft.

Ο νεαρός σταρ των Νιού Όρλεανς Χόρνετς, υπέγραψε συμβόλαιο με την Prime Sports Marketing, αλλά μετά από λίγο καιρό, η μητέρα του ενημέρωσε ότι θα ακυρωθεί το συμβόλαιο στις 31/05.

Έτσι, η εταιρία πέρασε στην αντεπίθεση, με την πρώην εκπρόσωπο του Γουίλιαμσον, Τζίνα Φορντ, να κατηγορεί τον νεαρό φόργουορντ ότι δέχθηκε χρήματα από τις εταιρίες Nike και Adidas, για να αγωνιστεί στο Ντιούκ και πλέον διεκδικεί ακόμα και 100 εκατομμύρια δολάρια από τον Ζάιον Γουίλιαμσον.

Στη μήνυση εντωπίζονται 15 σημεία, σύμφωνα με τα οποία η Prime Sports ζητά από τον Γουίλιαμσον να δεχθεί ότι χρηματοδοτήθηκε (μέσω συμφωνιών που έκανε η μητέρα του και ο πατριός του) για να βρεθεί στο Ντιούκ και να φορά ή να χρησιμοποιεί προϊόντα της Nike ή να επιλέξει την Adidas.

Μερικά από τα σημεία:

5. Παραδέξου ότι ήξερες, ότι η Σαρόντα Σάμπσον, απαίτησε και δέχθηκε δώρα και οικονομικά οφέλη από ανθρώπους του Ντιούκ (απευθείας ή όχι), για να σε πείσει να αγωνιστείς στο κολέγιο.

6. Παραδέξου ότι ήξερες, ότι ο Λι Άντερσον, απαίτησε και δέχθηκε δώρα και οικονομικά οφέλη από ανθρώπους του Ντιούκ (απευθείας ή όχι), για να σε πείσει να αγωνιστείς στο κολέγιο.

7. Παραδέξου ότι ήξερες, ότι η Σαρόντα Σάμπσον, απαίτησε και δέχθηκε δώρα, χρήματα ή και άλλα οφέλη από ανθρώπους του Ντιούκ (απευθείας ή όχι), για να σε πείσει να αγωνιστείς στο κολέγιο.

8. Παραδέξου ότι ήξερες, ότι ο Λι Άντερσον, απαίτησε και δέχθηκε δώρα, χρήματα ή και άλλα οφέλη από ανθρώπους του Ντιούκ (απευθείας ή όχι), για να σε πείσει να αγωνιστείς στο κολέγιο.

9. Παραδέξου ότι ήξερες, ότι η Σαρόντα Σάμπσον, απαίτησε και δέχθηκε δώρα, χρήματα ή και άλλα οφέλη από ανθρώπους της Nike (απευθείας ή όχι), για να σε πείσει να αγωνιστείς στο Ντιούκ.

10. Παραδέξου ότι πριν γίνεις μαθητής του Ντιούκ ήξερες ότι ο Λι Άντερσον, απαίτησε και δέχθηκε δώρα, χρήματα ή και άλλα οφέλη από ανθρώπους της Adidas (απευθείας ή όχι), για να σε πείσει να φοράς τα παπούτσια της εταιρίας.

11. Παραδέξου ότι πριν γίνεις μαθητής του Ντιούκ ήξερες ότι η Σαρόντα Σάμπσον, απαίτησε και δέχθηκε δώρα, χρήματα, συμβόλαια ή και άλλα οφέλη από ανθρώπους της Adidas (απευθείας ή όχι), για να σε πείσει να φοράς τα παπούτσια της εταιρίας.

Αναλυτικά τα σημεία 5-15 της μήνυσης:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς