19.8 C
Athens

Χατζηαλέξης: «Να οδηγήσουμε ψηλά τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου»

Το στίγμα του για την νέα αγωνιστική σεζόν έδωσε ο προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

Με την ψυχολογία και τη διάθεση στα ύψη ξεκινάει ο ανανεωμένος Θρίαμβος Χαϊδαρίου το απόγευμα της Δευτέρας (30/7) την καλοκαιρινή του προετοιμασία, ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν.

Με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στην άκρη του πάγκου του και αρκετούς ποιοτικούς νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων κάνει ξεκίνημα στην καινούρια ποδοσφαιρική σεζόν με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη στις 6:30 μ.μ. στο γήπεδο της Αγίας Ελεούσας. Κι αυτό διότι, το γήπεδο του Χαϊδαρίου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Ο νέος τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, έσπευσε να δώσει το δικό του πρίσμα στο εγχείρημα της προσεχούς σεζόν: «Ξεκινάμε την νέα χρονιά με πολλή αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές μας. Ξεκάθαρος στόχος είναι να οδηγήσουμε ψηλά τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Την ίδια στιγμή εξετάζουμε ορισμένες ακόμη περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ, δίνοντας έμφαση στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή με την διοίκηση.».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς