20.5 C
Athens

Χατζίδης: Δεν υπάρχει πανδημία, κάτι παίζεται από πίσω

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Μηνάς Χαντζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και στην κατάσταση που επικρατεί στο Βούπερταλ. Παραδέχθηκε μάλιστα, πως δεν πιστεύει πως υπάρχει πανδημία, αλλά κάτι παίζεται από πίσω.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι στο Βούπερταλ, επιτρέπεται να πάμε στην δουλειά μας. Μπορούμε να κάνουμε αθλητισμό μόνοι μας, ποδήλατο. Μου φαίνονται πολύ τραβηγμένα με την όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό, δεν πιστεύω πως υπάρχει πανδημία, είναι μια επιδημία όπως κάθε χρόνο στον κόσμο. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, κάποια στιγμή θα μάθουμε τι παίζεται από πίσω. Σου επιτρέπεται να πας να δουλέψεις,να πας να ψωνίσεις, εκεί δεν είναι επικίνδυνο να κολλήσεις; Ξαφνικά μας λένε να φοράμε μάσκες ενώ εδώ και 6 εβδομάδες δεν ήταν υποχρεωτικό. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο ελεγχόμενα. Δεν πεθαίνει ο κόσμος αν δεν έχει άλλα νοσήματα».

Για την εποχή που έπαιζε στην Ελλάδα: «Υπήρξα συμπαίκτης με Γιοβάνοβιτς, Λαγωνίδη, Μπορμπόκη, Αλεξανδρίδη, προπονητή είχαμε τον αείμνηστο τον Αλκέτα Παναγούλια. Για μένα στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έπρεπε να παίζουν πολλοί περισσότεροι Ελληνες, δεν προωθούν τα ελληνικά ταλέντα και υπάρχει μεγάλη ξενομανία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς