24.3 C
Athens

Υπογράφει ο Μαρτίνς, προχωρούν ανανεώσεις και μεταγραφικά

Το τυπικό κομμάτι της υπογραφής του νέου συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επισκέπτεται, πιθανόν ακόμα και σήμερα, τα γραφεία του συλλόγου για να επισφραγίσει την παραμονή του στον Ολυμπιακό για την επόμενη διετία.

Δεδομένης της ανανέωσης του Μαρτίνς και εν αναμονή της επανέναρξης του πρωταθλήματος, οι ερυθρόλευκοι βάζουν σε μια σειρά την παραμονή των παικτών που θέλουν να κρατήσουν στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται πλέον η υπόθεση του Ομάρ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, ρίχνοντας τις απαιτήσεις του, στις 800.000 ευρώ τον χρόνο.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες στις διαπραγματεύσεις του με την Μπράγκα, για την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν και τη Σπόρτινγκ, για την περίπτωση του Μπρούνο Γκασπάρ.

Οι απαιτήσεις της Μπράγκα ανέρχονται στα 2,5 εκ. ευρώ, με τους ερυθρόλευκους να επιδιώκουν μείωσή τους για να κρατήσουν τον Αιγύπτιο στο λιμάνι, ενώ αντίστοιχη προσπάθεια θα γίνει στις συζητήσεις με την ομάδα της Λισαβόνας που ζητά περίπου 1 εκ. ευρώ για τον Πορτογάλο μπακ.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την έρευνα για την απόκτηση εξτρέμ, ενώ, με τη βοήθεια του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, συνεχίζεται η αναζήτηση ταλαντούχων παικτών, της πάστας Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς, στη σερβική αγορά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς