22.4 C
Athens

Η Γιουβέντους θέλει πίσω τον Πογκμπά

Αποφασισμένη να επαναφέρει τον διεθνή Γάλλο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τορίνο φέρεται η Γιουβέντους σύμφωνα με βρετανικά Μέσα ενημέρωσης

Την επιστροφή του Πολ Πογκμπά στο Τορίνο θα επιδιώξει να πετύχει η Γιουβέντους σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror. Μάλιστα, το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει γνωστοποιήσει ήδη το ενδιαφέρον της στον ατζέντη του Γάλλου μέσου, Μίνο Ραϊόλα.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ποντάρουν στην έντονη δυσαρέσκεια που προκύπτει από πλευράς του 25χρονου διεθνούς Γάλλου μέσου λόγω και των άσχημων σχέσεών του με τον προπονητή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο.
Σε συνάρτηση με τις πιθανές πωλήσεις των Μίραλεμ Πιάνιτς, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μάτια Καλντάρα, που έχουν προσεγγίσει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων της Premier League.

Μάλιστα, οι Βρετανοί συνδέουν το ρεπορτάζ με το δεδομένο ενδιαφέρον των «Κόκκινων Διαβόλων» για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, επομένως δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια συμφωνία που να συμπεριλαμβάνει και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Πογκμπά πωλήθηκε στη Γιουνάιτεντ ο καλοκαίρι του 2016, έναντι 105.000.000 ευρώ, ποσό που αποτέλεσε ρεκόρ εκείνη την περίοδο στο μεταγραφικό παζάρι. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 37 εμφανίσεις και πέτυχε 6 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο τέλος αυτής πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όντας βασικό στέλεχος της εθνικής Γαλλίας στην πορεία προς το τρόπαιο.

Με τη φανέλα της Γιουβέντους είχε καταγράψει 178 συμμετοχές και 34 γκολ, στη διάρκεια των τεσσάρων ετών που βρέθηκε στο Τορίνο, καταφέρνοντας, δε, να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League το 2015 και να κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο στη Serie A.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς