20.9 C
Athens

Κουρ και Βαντίγιο για Ολυμπιακό

Οι περιπτώσεις των Γιοάν Κουρ και Αλβάρο Βαντίγιο φαίνεται πως απασχολούν τον Ολυμπιακό, ενώ σημερινά δημοσιεύματα εμπλέκουν και τον Χοσέ Παραντέλα στα ερυθρόλευκα μεταγραφικά σενάρια.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο 26χρονος Βαντίγιο της Γρανάδα, που πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αποτελεί υποψήφιο για τα εξτρέμ. Το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι και φέτος μετρά 3 γκολ και 1 ασίστ σε 22 συμμετοχές στη La Liga.

Η περίπτωση του Βαντίγιο πάντως θεωρείται δύσκολη, αφού η Γρανάδα έχει εκφράσει την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιό του και τα ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, ψηλά στο μπλοκάκι του Φρανουσά Μοντέστο για την ίδια θέση φαίνεται πως έχει μπει ο Γιοάν Κουρ. Ο 30χρονος Γάλλος παίκτης της Μπρεστ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θεωρείται μια καλή λύση ως αντικαταστάτης του Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Κουρ φέτος είχε 3 γκολ και 7 ασίστ σε 26 ματς στη γαλλική ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Γκαζελέκ Αζαξιό, από όπου ήρθε στον Ολυμπιακό ο Ουσεϊνού Μπα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sportday, οι Πειραιώτες έχουν στα υπόψη και τον Χοσέ Παραντέλα της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ο 21χρονος χαφ, που αγωνίζεται ως 8άρι και το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου, είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ τη φετινή σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς