23.2 C
Athens

Εβρά: Ο Φέργκιουσον ζήτησε συγγνώμη από τους Φαν Πέρσι και Καγκάβα

Ο Πατρίς Εβρά ήταν αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του, για την στιγμή που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τους πάγκους, στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2012-13.

Ο Γάλλος μπακ, μίλησε για την κατάσταση που αντίκρισε έξω από το Ολντ Τράφορντ και αποκάλυψε ότι ο θρυλικός προπονητής ζήτησε συγγνώμη από τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Σίνσι Καγκάβα, καθώς ήταν αυτός που τους έφερε στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έφτασα στο προπονητικό κέντρο και είδα απίστευτες κάμερες και δημοσιογράφους να περιμένουν… Σκέφτηκα πως κάποιος ποδοσφαιριστής είχε εμπλακεί σε κάτι πολύ άσχημο για να είναι όλος αυτός ο κόσμος εκεί. Όταν μπήκα μέσα, μας είπαν να μείνουμε στ’ αποδυτήρια για να μας μιλήσει ο κόουτς και όποτε ήθελε να μιλήσει ο κόουτς, ήξερες πως δεν θα ήταν για καλό…

Ήρθε και μας είπε “λυπάμαι, αλλά κάποιοι όντως διέρρευσαν ότι θ’ αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν και είναι αλήθεια, θα σταματήσω. Η γυναίκα μου με χρειάζεται…”. Μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη στον Φαν Πέρσι και τον Καγκάβα γιατί ήταν εκείνος που τους είχε πάρει και τώρα έφευγε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς