27.5 C
Athens

Κορωνοϊός: 10 θετικοί στην Bundesliga σε σύνολο 1.724 τεστ

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πραγματοποιούνται υπό αυστηρά μέτρα οι προπονήσεις στην Bundesliga και όλα τα μέλη των συλλόγων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία υποβάλλονται σε τεστ για τον κορωνοϊό, βάσει του πρωτοκόλλου.

Συνολικά, από την Πέμπτη έχουν πραγματοποιηθεί 1.724 τεστ σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους εργαζόμενους, τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων της Α’ και Β’ κατηγορίας τους γερμανικού ποδοσφαίρου.

Τα αποτελέσματα ήρθαν στη δημοσιότητα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, προέκυψαν 10 νέα κρούσματα, τα οποία θα μπουν σε 14ήμερη καραντίνα και θα ιχνηλατηθούν και οι επαφές τους. Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής ομοσπονδίας Άνσγκαρ Σβένκεν με μέιλ που έστειλε στις 36 ομάδες ζήτησε απόλυτη εχεμύθεια και τόνισε πως στο δεύτερο κύμα τεστ, υπάρχει περίπτωση να βρεθούν νέα κρούσματα.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη θα παρθεί η οριστική απόφαση για την επανέναρξη της Bundesliga και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά μετά τα αποτελέσματα των τεστ. Η καυτή πατάτα βρίσκεται στα χέρια της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.

Πηγή: POPULUS.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς