18.2 C
Athens

«Ο Νεϊμάρ απέρριψε 100 εκατ. της Παρί για την Μπαρτσελόνα»

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo», ο Νεϊμάρ απέρριψε πρόταση της Παρί για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2022.

Η προσφορά των Παριζιάνων στον 27χρονο Βραζιλιάνο άσο, μόνο ως πριμ υπογραφής, ήταν 100 εκατομμύρια  ευρώ, ενώ θα διατηρούσαν τις αποδοχές του στα ίδια επίπεδα, πριν την κρίση του κορωνοϊού, αγγίζοντας τα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, μαζί με τα μπόνους.

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει ενημερώσει την Μπαρτσελόνα πως θα επέστρεφε στην Ισπανία, με όχι περισσότερα από 25 – 30 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, που ήταν το προηγούμενο συμβόλαιό του.

Το εμπόδιο, φυσικά, είναι το συμβόλαιό του Νεϊμάρ με την Παρί, αφού οι Γάλλοι ακόμη κι αν συμβιβαστούν με την άρνηση του Βραζιλιάνου στράικερ, δεν θέλουν να δουν την… ηγεμονική επένδυση των 222 εκατ. ευρώ που έκαναν για την αγορά του το 2017, να χάνεται αφού θέλουν να κάνουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόσβεση.

Κάτι τέτοιο βέβαια φαντάζει πιο δύσκολο σε καιρό πανδημίας, ενώ όσο πλησιάζει στη λήξη του το συμβόλαιο του Νεϊμάρ, η διαπραγματευτική ισχύς του γαλλικού συλλόγου θα μειώνεται, καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς