27.5 C
Athens

Λούμπε: Νέο συμβόλαιο στον Χουαντορένα, 6 αποχωρήσεις και μείωση του μπάτζετ

Οι περικοπές στις ομάδες που βρίσκονται στην αφρόκρεμα του ιταλικού βόλεϊ συνεχίζονται. Το πρωτάθλημα διεκόπη οριστικά και πλέον οι σύλλογοι ζεσταίνουν τις μηχανές τους και ετοιμάζονται για προσθήκες, αφού πρώτα γίνει το σχετικό ξεσκαρτάρισμα.

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, κατά μέσο όρο το μπάτζετ των ομάδων στη Lega Volley θα πέσει σε ένα ποσοστό 30-40% λόγω της πανδημίας, αφού σημειώνεται πως τα περισσότερα παιχνίδια του χρόνου θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Η Λούμπε έχει αρχίσει να αποδεσμεύει παίκτες (επί παραδείγματι έχουν ανακοινωθεί οι αποχωρήσεις των πασαδόρων Μπρούνο και Νταλστ -που θα αγωνιστεί στη Ροσελάρε και θα είναι συμπαίκτης του Ανδρέα Φράγκου-) και τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν οι αποχωρήσεις του Ιρανού διαγωνίου, Γκαφούρ, του ακραίου Τζακόπο Μασάρι και των κεντρικών Κόβαρ και Μπιένιεκ.

Παράλληλα, σε πρώτο πλάνο είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Κουβανού ακραίου και σούπερ σταρ, Οσμάνι Χουαντορένα. Ο 35χρονος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Λούμπε, ενώ και ο ίδιος ο σύλλογος έχει αποφασίσει να τον δέσει για δύο ακόμα χρόνια με ετήσιες απολαβές 300.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς