17.3 C
Athens

Τόσα προσφέρει η Γαλατά στον Ομάρ σύμφωνα με τους Τούρκους

Το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον Ολυμπιακό εκπνέει στα τέλη Ιουνίου και ο Νορβηγός ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τους Ερυθρόλευκους.

Ασφαλώς και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή, αφού ο εκ των αρχηγών των Ερυθρόλευκων αποτελεί βασικό στέλεχος του συλλόγου και με εξαίρεση κάποιους τραυματισμούς που τον είχαν πάει πίσω, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στις ουκ ολίγες επιτυχίες του Ολυμπιακού.

Η Γαλατάσαραϊ παραμένει στο κυνήγι της απόκτησης του και σύμφωνα με τα διαδοχικά δημοσιεύματα στην Τουρκία, φέρεται να προσφέρει στον Νορβηγό συμβόλαιο με 1.500.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές (+μπόνους). Τη φετινή σεζόν ο Ομάρ κατέγραψε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ.

Μένει να φανεί η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, μιας και ο Ομάρ μπαίνει στα 29 του χρόνια και αναμφίβολα μια τέτοια πρόταση με αυτές τις αποδοχές δε θα τον αφήσει παντελώς αδιάφορο.

Σημειώνεται πως στον Ολυμπιακό ο Ομάρ βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2015 και έχει φύγει μόνο για ένα εξάμηνο δανεικός για να αγωνιστεί στη Χαλ επί ημερών Μάρκο Σίλβα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς