21.7 C
Athens

Φίγκο: Έφυγα από την Μπαρτσελόνα γιατί δεν υπήρχε εκτίμηση στο πρόσωπό μου

Σε συζήτηση που είχε στο Instagram, o πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ, αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα» για την «βασίλισσα», ενώ ανέφερε πως πάντα θαύμαζε τον Ραούλ.

«Ήταν μια σημαντική αλλά και δύσκολη απόφαση. Έφυγα από μία πόλη που μου έδωσε πολλά και ένιωθα καλά. Αλλά όταν αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπο σου για όλα όσα έχεις προσφέρει, γι’ αυτό τον σύλλογο, τότε σκέφτεσαι να αποχωρήσεις», είπε ο βετεράνος μέσος σε live στο Instagram.

Όσον αφορά τους καλύτερους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στο «Μπερναμπέου», ο Φίγκο τόνισε: «Ο Ραούλ για μένα είναι νικητής. Λόγω της νοοτροπίας του κέρδισε τόσα πολλά στην καριέρα του. Ηξερε τι να κάνει και πως να κινηθεί στο γήπεδο. Ο Ρονάλντο είχε τη δύναμη και την ταχύτητα, αλλά είναι δύσκολο να επιλέξω μεταξύ των δύο. Ο Βραζιλιάνος είχε λίγο από τα πάντα. Σκόραρε και έκανε τα πάντα. Έπαιξα με πολλούς υπέροχους παίκτες. Ρονάλντο, Ζιντάν, Ριβάλντο, Στόιτσκοφ, Γκουαρδιόλα, Ιέρο, Βερόν. Αλλά πάντα θα είμαι θαυμαστής του Ραούλ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς