17.9 C
Athens

«Δεν είναι ικανοποιημένος στην Μαδρίτη ο Τόμπκινς, όλα ανοιχτά για το μέλλον του»

Ο Τρέι Τόμπκινς εμφανίζεται να μην είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του encestando.es, το μέλλον του Τρέι Τόμπκινς στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Ο Πάμπλο Λάσο έχει ζητήσει την παραμονή το Αμερικανού φόργουορντ στην ομάδα, αλλά η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη από την μέχρι τώρα παρουσία του.

Παράλληλα και ο ίδιος ο Τόμπκινς δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από τις οικονομικές του απολαβές και έτσι ενδεχομένως να ψάξει για μία καλύτερη προοπτική.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ενδιαφέρον για τον Αμερικανό άσο ίσως εκφράσει η Αναντολού Εφές, ενώ δεν αποκλείεται να τον προσεγγίσουν και άλλες ομάδες της Euroleague.

Ακόμη, ο Γκάμπριελ Ντεκ όπως όλα δείχνουν θα πάρει ισπανικό διαβατήριο και έτσι δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας του Πάμπλο Λάσο.

Ο Σαλάχ Μεζρί αναμένεται να αποτελέσει επίσημα παρελθόν, ενώ ο Φελίπε Ρέγιες δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Τέλος, ο Κλέμεν Πρέπελιτς ίσως επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης για να καλύψει το κενό του Τζέισι Κάρολ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα σταματήσει το μπάσκετ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς